Træflis leveres til private og erhverv

Få din træflis hos os

Hos vognmand Ernst Jacobsen henter og leverer vi træflis til flere formål blandt andet til fjernvarmeværker, som bruger træflisen i deres produktion. Ud over at kunne bruge træflis i varmeproduktion, er det også velegnet i haven, hvor det kan holde ukrudt væk fra bede. Derfor har vi også mange private kunder. Vores træflis kommer fra både danske eller udenlandske skove. 

Er det fra en dansk skov, henter vi flisen i skoven og leverer til kunden, og kommer træflisen fra udlandet, så afhenter vi den på havnen, hvor det kommer med skib og kører ud til kunden derfra.

Levering til tiden

Vi er en kvalitetsbevidst vognmand, som går op i at indfri alle dine forventninger til os. Det betyder, at vi altid lever op til levering, betingelser og leveringstid, så du kan være sikker på, at din bestilling af træflis kommer frem. Ud over at vi gerne vil levere et godt stykke arbejde overfor vores kunder, så vil vi også mindske brændstofforbruget i vores biler. 

Vi er klar over, at vi med lastbiltransport påvirker miljøet, og den belastning forsøger vi at reducere ved blandt andet at bruge det nyeste materiel samt motivere vores chauffører til at spare på brændstoffet.

Kontakt os i dag

Har du brug for træflis, så kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Ring på telefon 29 609 609 eller send en mail til jan@ernstjacobsen.dk. Vi kører i hele landet, og mange af vores kunder kommer fra Jylland, hvor vi er beliggende i Esbjerg. Herfra hjælper vi mange kunder i Varde, Herning, Vejle og naturligvis Esbjerg.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave

Udfyld formularen herunder og vi vender retur med svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores bilpark er altid optimeret til de enkelte opgaver

Indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget

Vi har uddannede DANSKE chauffører til alle vores opgaver

Vognmand Ernst Jacobsen A/S | CVR: 32940625

maps Søndre Egknudvej 1, 6870 Ølgod