Sand og grus

Sand og grus fra egen grav

Hos vognmand Ernst Jacobsen transporter og leverer vi store mængder af sand og grus til betonværker, som bruger det i deres produktion, ligesom vi også leverer til elementfabrikker og større byggeprojekter samt til private. Materialet kommer fra vores sand- og grusgrav, og vi kan tilbyde flere forskellige typer sand og grus. Blandt andet fint kvartssand, som er certificeret af Dancert og Legepladskontrollen, så det kan bruges på legepladser.

Vi leverer sand og grus til bl.a.:

  • Golfbaner
  • Legepladser
  • Betonindustrien
  • Produktion af teglsten
  • Større byggeprojekter

Kompetent samarbejdspartner til levering af sand og grus

Vi er en kompetent og kvalitetsbevidst vognmand, som går op i, at du som kunde får det rette produkt til tiden og på rette sted. For at sikre vores kunder, at leveringsaftale og –tid bliver overholdt, har vi kun danske chauffører ansat, som aflønnes efter overenskomsten mellem Dansk Industri (ATL) og 3F Transportgruppen. 

Ud over at vores chauffører skal have ordentlige forhold, så er vi også bevidste om, at vores biler belaster miljøet, når vi kører med sand og grus. Derfor forsøger vi hele tiden at minimere vores forbrug af brændstof blandt andet ved at motivere chauffører til at køre længere på literen. På den måde håber vi at kunne bidrage til mindre påvirkning af miljøet.

Har du brug for sand og grus?

Vi hjælper dig gerne og giver et uforpligtende tilbud, hvis du har brug for sand og grus. Kontakt os på telefon 29 609 609 eller sende en mail til jan@ernstjacobsen.dk. Fra vores beliggenhed i Esbjerg kører vi i hele landet, og mange af vores kunder kommer fra Jylland herunder fra Varde, Herning, Vejle og naturligvis Esbjerg.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave

Udfyld formularen herunder og vi vender retur med svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores bilpark er altid optimeret til de enkelte opgaver

Indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget

Vi har uddannede DANSKE chauffører til alle vores opgaver

Vognmand Ernst Jacobsen A/S | CVR: 32940625

maps Søndre Egknudvej 1, 6870 Ølgod