Granitskærver til flere formål

Granitskærver Sverige

Granitskærver er knust granit og et populært materiale til både indkørslen, gårdpladser og bede. Her sørger de for, at solen ikke kan komme igennem, og derfor holder de ukrudt væk. Granitskærver findes i flere farver og størrelser, og hos vognmand Ernst Jacobsen har vi et stort udvalg, så vi kan levere de granitskærver, du har brug for.

Fra vores beliggenhed i Esbjerg leverer vi granitskærver i hele landet. Mange af vores kunder kommer dog fra lokalområdet ved Esbjerg samt resten af Jylland, hvor vi kører til både Varde, Vejle og Herning.

Kvalitetsbevidst vognmand

Det er vigtigt for os at leve op til dine forventninger og fremstå som den kvalitetsbevidste vognmand, vi er. Det betyder blandt andet, at vi overholder leveringsbetingelserne og leveringstiden, ligesom vi hurtigt og effektiv udfører opgaven. Vi har kun danske chauffører, som bliver aflønnet efter overenskomsten mellem Dansk Industri (ATL) og 3F Transportgruppen. 

Det øger kundernes leveringssikkerhed. Derudover arbejder vi løbende med at sænke vores brændstofforbrug gennem forskellige tiltag, som blandt andet skal motivere vores chauffører til at køre længere på literen.

Få et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe eller vil du bestille granitskærver? Så kontakt os på telefon 29 609 609 eller send en mail til jan@ernstjacobsen.dk. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, og vi garanterer at have konkurrencedygtige priser.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på din opgave

Udfyld formularen herunder og vi vender retur med svar hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores bilpark er altid optimeret til de enkelte opgaver

Indfrier kundens forventninger i henhold til aftalegrundlaget

Vi har uddannede DANSKE chauffører til alle vores opgaver

Vognmand Ernst Jacobsen A/S | CVR: 32940625

maps Søndre Egknudvej 1, 6870 Ølgod